Karuselli

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Hyvä sivusto kolmansille pyörille ja pareille.

Olen ollut muutaman kuukauden mukana parinvaihtoon ja kolmansiin pyöriin erikoistuneen XU:n sivuilla ja täytyy todeta, että siellä on varsin aktiivista seurakuntaa kimppailuun liittyen. Tänä aikana olen treffanut muutaman pariskunnan kahvien merkeissä ja osan kanssa on juotu kuohuvat lakanoiden välissä. Varsin nautittavaa - aiemmassa elämässä myös varsin harvinaista. Korostan myös, että yhtä lukuunottamatta parit ovat olleet minulle uusia tuttavuuksia.

Vuosimaksu tuonne saitille oli sinkkumieheltä muutaman kympin ja kun mietin, että kannattaako sitä maksaa, niin tähän saakka olen kokenut saaneeni rahalle vastinetta. Oleellista on, mikäli itse liitytte mukaan, että lataatte itsestänne peruskivan anonyymin kuvan (ei kylläkään muistaakseni pakollista). Täytätte kiinnostuksen kohteenne edes joltain osin, jotta sopivat henkilöt voivat ottaa teihin yhteyttä ja jotta vastaavasti löydät(te) sinulle/teille sopivat tyypit.

Sivustolla ei kannata ruveta spämmäämään viestejä kenelle sattuu vaan on erittäin fiksua käyttää selaa toimintoa, joka pelittää samalla ideologialla kuin Tinder. Jos haluat treffata jonkun, painat matchiä ja jos profiili ei ole kiinnostava, niin painat rastia. Näin muodostat itsellesi piiriä, sikäli mikäli myös vastakappale painaa matchiä sinun/teidän kohdalla. Noista osumista saat sitten tiedon.

Sivustolla kannattaa olla kohteliaan aktiivinen. Joka päivä osa jäsenistä lataa varsin eroottisia kuvia omista touhuistaan sivulle, joten tykkäile niistä kuvista mistä aidosti tykkäät ja osallistu kommenteillasi keskusteluun.  Samalla tuot itseäsi tuolla yhteisössä myönteisesti esille.

Sivusto pyrkii karsimaan feikkiprofiilit pois, joten mukana oleva jengi on pääosin erittäin aktiivista elämäntapansa kanssa. Jäsenet myös jonkin verran todentavat toisiaan kun ovat toisiaan treffanneet, niin tämä vähentää myös ohareiden mahdollisuuksia. Tuo todentaminen tarkoittaa siis sitä, että jäsen klikkaa toisen profiilia ja "todistaa" tavanneensa aidosti.

Ihan parasta on sivustolla mukana oleva kalenteri. Sinne voi kuka tahansa jäsenistä postata omat menonsa. Esim. Olemme Tampereella viettämässä hotelliviikonloppua silloin ja silloin. Löytyykö seuraa? Samoin esim. Jasun seuraavat bileet ja monet muut isot kimppailuun liittyvät tapahtumat ovat siellä esillä. Erilaisia baarimiittejä ja risteilyjä on koko ajan tällä hetkellä ympäri suomea ja kalenterista voi bongata itselleen sopivimmat tapahtumat.

Käykäähän tutustumassa XU:n sivustoon tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti